fbpx

Diabetesmagazijn – Meten is weten 

Er zijn 2 miljoen mensen in Nederland met een verhoogd cholesterol waarde en nog eens 1 miljoen mensen die het niet niet weet. Het meten van je bloedglucose en cholesterol is dus heel belangrijk. Gelukkig kan dit veilig en betrouwbaar en gewoon vanuit huis. Dit hebben wij op een simplistische manier in beeld gebracht in een commercial van 20, 10 en 5 seconden. 

 

Gewoon vanuit huis

Meet je cholesterol en suikerwaarde thuis

Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. Het checken van je bloedwaarde is dus erg belangrijk. Het doel van deze TV campagne was om in een korte tijd het belang en de eenvoud van het meten van je bloedglucose en cholesterol. Deze eenvoud zit hem in het apparaat zelf van Wellion als in het online bestellen via diabetesmagazijn.nl. De campagne is dan ook een mooi voorbeeld van een gezamenlijke boodschap van deze twee partijen.  

 

Waalhaven Group
Waalhaven Group
Waalhaven
Waalhaven
Waalhaven Group
Waalhaven Group

Regie in eigen hand

Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid

In overleg met de klant en met Ster hebben we gekozen om online te adverteren met een video van 20 seconden en op de NPO met een spot van 10 seconden voorafgaand aan een programma en een tag-on van 5 seconden na het programma. Tijdens het ontwikkelingsproces hebben we de commercial laten testen door de doelgroep om er voor te zorgen dat de commercial blijft hangen en de boodschap duidelijk is. 

Bekijk de producten op www.diabetesmagazijn.nl.

Other projects

Check it out

Video laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.