fbpx

Diensten: videomarketing

Jij hebt grote ambities. Je hebt een product of dienst dat perfect bij jouw doelgroep past. Jouw missie raakt gevoelige snaren. Maar hoe maak je de verbinding met jouw markt? In veel gevallen is ‘video’ hierop het juiste antwoord. Bekijk hier ons dienstenaanbod.

Bedrijfsfilms: jouw onderneming in het zonnetje

Een bedrijfsfilm laat in pakweg één minuut de belangrijkste aspecten van je onderneming zien. Wij brengen jouw medewerkers en werkplek in beeld, waardoor de video authenticiteit en passie voor het vak uitstraalt.

Bedrijfsfilms kunnen dienen om naamsbekendheid te creëren, maar helpen ook om investeerders over de streep te trekken of kandidaten tot een sollicitatie te verleiden. Sirius Vision neemt de tijd om jouw bedrijf te leren kennen. Zo proeven we de sfeer en ontdekken we de kennis die jullie in huis hebben. Zodat we die mee kunnen nemen bij de creatie van een indrukwekkende bedrijfsfilm.

Campagnefilms: herhaal die krachtige boodschap

Een campagne is een periode van enkele weken of maanden waarin je de aandacht op een bepaald onderwerp richt. We kennen campagnes van ngo’s en politieke partijen, maar ook bedrijven voeren volop campagne. Bij de lancering van een nieuw product of rondom een feestdag, bijvoorbeeld.

Heb je een campagne-idee voor jouw bedrijf? Wij luisteren aandachtig, brainstormen naar hartelust mee en leggen je vervolgens een aantal sterke ideeën voor. Tevreden met ons voorstel? Dan kan het project beginnen. Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen over campagnefilms.

Online commercials voor precieze targeting

Reclame maken op internet: voor veel bedrijven is dit de logische keuze. De jongere generaties kijken veel minder tv en brengen steeds meer tijd online door. Platformen als YouTube en Facebook stellen je in staat om online commercials heel precies te targeten, waardoor het rendement groot is. Tenminste, als je reclamespotje goed inelkaar steekt.

En daar komt Sirius Vision kijken. Samen met jou maken we een online commercial die niet alleen verwondert en vermaakt, maar vooral aanzet tot actie. Onze werkwijze steunt op een beproefd stappenplan, waarbij we jouw doelgroep bestuderen en de klantreis uittekenen. Op die manier laten we de video aansluiten bij de belevingswereld en de koopbereidheid van jouw doelgroep. En dat zorgt weer voor maximaal resultaat.

Social media video’s: ga viraal!

Instagram Reels en Facebook Stories zijn helemaal in. Meta, het moederbedrijf van beide platformen, geeft dit videocontent een voorkeursbehandeling ten opzichte van normale posts. En dat biedt een unieke kans aan vooruitstrevende bedrijven zoals het jouwe. Want met pakkende social media video’s bereik je jouw doelgroep wanneer ze zich op hun gemak voelen: chillend met het mobieltje op de bank of met de tablet in bed.

Jouw boodschap, uitgekiend en verrassend, maakt indruk op precies de mensen die jij wilt bereiken. Met onze professionele apparatuur, technische kennis en jarenlange ervaring halen wij het maximale uit een beperkt aantal seconden. In de juiste omgeving, met het mooiste licht, filmen wij het script dat we samen met jou bedenken.

video strategy

video concepting

videoproduction

video advertising

Overzicht van onze diensten:

Wil je professionele video’s van jouw bedrijf, product of dienst? Bij Sirius maken we content die jouw doelgroep verrast, vermaakt en verleidt. Wij maken jullie video van begin tot eind, met naar gewenst distributie en de marketing ervan. Zodat zoveel mogelijk mensen in jouw doelgroep deze video te zien krijgen.

Sirius Vision

online commercial

Blijf in het hoofd van de doelgroep zitten met een unieke commercial voor tv of online adverteren.

Sirius Vision

bedrijfsfilm

Jouw bedrijfsverhaal in 1 minuut visueel gemaakt. Ontdek de kracht van een bedrijfsfilm.

Sirius Vision

promotiefilm

Promoot jouw product of merk door het ontwikkelen van een promotiefilm en blaas je doelgroep omver.

Sirius Vision

social media video

Een korte video van 15 à 30 seconden. Een krachtige boodschap die resultaten behaalt op social media.

Sirius Vision

testimonial video

Wat is nu krachtiger dan het woord van de klant. Laat jouw klanten voor jou werken met een testimonal.

Sirius Vision

aftermovie

Staat er binnenkort een mooi event op de planning? Leg deze heuglijke dag vast voor latere momenten. 

Sirius Vision

short movie

Jouw eigen korte speelfilm, wie wil dit nu niet? Heb jij een uniek verhaal? Wij vertellen het. 

Sirius Vision

instructievideo

Jouw product of dienst van nog meer gemak voorzien? Maak gebruik van een instructievideo.

Sirius Vision

recruitmentvideo

Het vinden en behouden van het juiste talent is een hele opgave. Maak werk van jouw employer brand.

Z

video strategy

Z

video concepting

Z

videoproduction

Z

video advertising

Waarom kiezen voor Sirius Vision?

Sirius Vision is geen ja-knikker. Tuurlijk, wij luisteren goed naar jouw ideeën, maar beginnen liever bij de basis. We kijken naar jullie positie in de markt, naar de doelgroep en naar jullie doelstellingen. Die kunnen voor de lange of de korte termijn zijn. Past jullie idee daar nog steeds bij, dan gaan we dat uitwerken. Is er nog wat meer brainstormen nodig, dan gaan we daar met plezier mee bezig.

Ondersteund door keiharde cijfers laten wij je zien wat werkt en wat niet. We zijn niet bang om onze mening te geven, want we willen simpelweg het beste resultaat. Jullie succes is immers ons succes. We zitten dus op één lijn.

We zijn jong genoeg om de nieuwste markttrends en videotechnieken te kennen, maar oud genoeg om jarenlange ervaring op te hebben gebouwd. Onze eerdere projecten geven je een goed beeld van de kwaliteit die je kunt verwachten.

Over kwaliteit gesproken: die hebben wij hoog in het vaandel. Er zijn genoeg aanbieders die voor een habbekrats een video schieten. Wij concurreren liever op creativiteit. Dat vertaalt zich in realistische offertes en eerlijke prijzen. Hoe dan ook is dit een investering die je snel terugverdient.

Wij maken niet alleen de video van A tot Z, maar denken ook na over de distributie ervan. Hoe zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen in jouw doelgroep deze video te zien krijgen? We hebben goede tips voor videomarketing of kunnen deze helemaal voor je uit handen nemen.

Videomarketing

Geen video zonder een plan

Zonder plan beginnen wij niet aan de ontwikkeling van een video. Tegenwoordig hoeven de prijzen voor de ontwikkeling van een video niet meer extreem hoog te zijn, maar als jouw video niet gezien wordt is iedere euro er één te veel. Daarom werken wij altijd met een video strategie. Want video kan niet zonder videomarketing en vica versa. Wie de uitvoering (distributie) van deze strategie vervolgens verzorgt staat hier nog los van. Natuurlijk zullen wij de videoproductie voor jullie van A tot Z tot in de puntjes verzorgen. En wanneer gewenst verzorgen wij ook de distributie van de video’s. Maar als wij dit niet verzorgen dan hebben we hier zeker over nagedacht bij aanvang van het project.

sirius vision

Wij zijn visuele verhalenvertellers. Dit doen wij met veel passie en overtuiging. Benieuwd naar ons verhaal?

our way of work

Van begin tot eind optimaal gefocust en betrokken. Samen maken we van ieder project een groot succes. Hoe we dit doen?

our latest work

Benieuwd naar wat wij zoal maken? Bekijk dan snel onze laatste opdrachten. Wij kunnen niet wachten om jouw video hierbij te voegen.

Werkwijze voor video content

De reis is even belangrijk als de bestemming en zonder bestemming geen reis. Dit is zeker zo bij het proces van videoproductie. Wij gaan samen met jullie deze reis aan. Maar nog voor we de eerste stappen zetten, gaan we samen bepalen wat de bestemming is. Wat, of beter gezegd wie, willen we bereiken en welke doelstellingen zetten we? Wanneer we dit hebben vastgesteld, gaan we kijken wat er nodig is om daar te komen. Budget is zeker één van de benodigde ingrediënten. Maar ook ons spreekwoordelijke bloed, zweet en tranen. Bekijk uitgebreide info over onze werkwijze.

Hoe maken wij video content? 

Als we iets doen, dan doen we het goed. En als we het goed doen, doen we het samen. Samen met andere gepassioneerde professionals op het gebied van video, maar ook samen met jullie. Want jullie expertise in de markt is onmisbaar. Wanneer we deze krachten bundelen, kan het resultaat alleen maar overweldigend zijn.

Mooie woorden, maar hoe vertaalt zich dit in daden? Allereerst door het pad van te voren uit te stippelen. Daar gaat een zekere basis aan ten grondslag. Elk project is anders en bij ieder project komen er weer andere elementen kijken. Maar de basis hebben wij aardig op orde. Gaan we deze reis maken? Kijk dan alvast wat daarbij komt kijken bij projecten!

Meer weten over onze diensten?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons door hier te klikken of de knop hieronder.