fbpx

FitGun – Air-C Pro

De FitGun Air-C Pro biedt luchtcompressie massagetherapie waarmee je je spierpijn verlicht, je doorbloeding verbetert en je herstel versnelt. Het professionele massage apparaat sluit stevig om je voeten, kuiten en dijen, waardoor strak gespannen spieren zich ontspannen en rusteloze benen zich oplossen. Bekijk de verhalen van Evelien, Sonja en Patrick hieronder.

Wat onze klanten zeggen

In 25 minuten de doorbloeding in je benen verbeteren.

Voor deze campagne hebben we de persoonlijke verhalen van Evelien, Sonja en Patrick in beeld gebracht. Of je nu een heel druk leven hebt, de hele dag op je benen staat voor je werk of last hebt van rusteloze benen, de Air-C Pro kan je hierbij helpen. Door verhalen van echte gebruikers en echte situaties herkent men zich in de situatie. Dit doet men eerder besluiten om tot aankoop over te gaan.

 

Bloemendaal Consultancy
Waalhaven Group
Bloemendaal Consultancy
Waalhaven
Waalhaven Group
Bloemendaal Consultancy

Herstel als geen ander

Pak dagelijks jouw herstelmoment, gewoon vanaf de bank

Voor deze campagne hebben we gekeken naar de verschillende soorten personen die behoefte hebben aan het gebruik van de Air-C Pro. Na het vaststellen van de doelgroepen hebben we deze opgedeeld en hier 3 authentieke testimonials van gemaakt. Om dit effectief in te zetten hebben we 60 seconden video’s voor op de website en 20 seconden teasers die zich ideaal lenen voor social media.

Benieuwd naar de FitGun Air-C Pro? Neem gerust een kijkje op www.fitgun.nl.

Other projects

Check it out

Video laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.