fbpx

FitGun – A day in a life 

Wij houden van verhalen vertellen. Zeker als het gaat om sport op het hoogste niveau en innoverende producten die er voor zorgen dat je op dit niveau kan blijven presteren. Voor FitGun gingen wij op pad met voormalig wereldkampioen Kitesurf Youri Zoon om een uniek kijkje te geven in het leven van deze sporter. 

Herstel als geen ander

Wie vertelt jouw verhaal?

Samen met FitGun hebben wij de toegevoegde waarde van de Elite Massagegun op het leven van een topsporter in beeld gebracht. Voormalig wereldkampioen kitesurf Youri Zoon geeft ons een kijkje in zijn leven waarin hij vertelt over het vallen en opstaan van een topsporter. De verzorging van het lichaam is hier een essentieel onderdeel van. Door het gebruik van de FitGun kan hij net dat beetje extra geven.

 

Kitesurfing
FitGun2

Social Proof

Korte video’s, ideaal voor de eerste kennismaking.

Om het verhaal van Youri pakkend op social media te delen hebben we twee teasers ontwikkeld met beide de boodschap dat spierverzorging erg belangrijk is. De eerste video is gericht op de activatie van de spieren zodat je tijdens het sporten het maximale uit jezelf kunt halen. Video twee is gericht op spierherstel. Door een juiste doorbloeding zorgt de FitGun voor een beter en sneller herstel.

Benieuwd naar de FitGun Elite? Neem gerust een kijkje op www.fitgun.nl.

Other projects

Check it out

Video laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.