fbpx

Over ons

We leven in een cinematische wereld. Alles wat we zien of dromen vertalen we naar het scherm. Dit is onze passie en die passie delen we maar al te graag met onze klanten. Wij maken film voor grote en kleine merken. Want achter ieder bedrijf schuilt een prachtig verhaal dat verteld moet worden. En verhalen vertellen, dat doe je met video.

Wat doen we?

Heldere en inspirerende films met een krachtig verhaal die mensen in beweging brengen. Dat is onze visie. Wij inspireren mensen met onze video’s en weten ze te raken. Soms met een lach en soms met een traan. Elke dag worden wij wakker om het net een beetje beter te doen en een plekje te veroveren bij de kijkers van onze en jullie video’s.

Wie zijn we?

Wij zijn verhalenvertellers, filmmakers. Doen we dit met een vast team? Ja en nee! Ja, om onze passie voor het vak en de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen. Nee, omdat ieder project vraagt om een andere aanpak en een unieke creatieve kijk. Met een klein team bewaken we onze passie, creativiteit en onze visie. Maar we hebben ook een breed netwerk aan vakidioten opgebouwd. Strategen, copywriters, cameramensen, regisseurs, editors: ze staan klaar om ons vaste team aan te vullen.

Z

vakidioten

Z

filmmakers

Z

verhalenvertellers

Z

live time partner

Jordi de Man

Producer/Regisseur

Jordi is van kinds af aan gefascineerd door film. Als kleine jongen was zijn eerste bioscoopervaring niets minder dan magie. Nu krijgt hij zelf de kans om die magie te creëren. Met zijn passie voor de creatieve en organisatorische aspecten van film, is hij in staat om een prachtig eindproduct op te leveren. Daarbij zijn de andere teamleden onmisbaar.

Bruno van der Kraan

Director of Photography

Bruno is onze DoP die het verhaal in de perfecte plaatjes giet. Met oog voor detail en een passie voor mooie beelden, brengt hij het storyboard tot leven. Hij komt met creatieve oplossingen voor allerlei uitdagingen en zorgt voor openvallende monden bij de kijkers.

Noah Stobbe

Video Marketeer

Noah is strateeg en marketeer in één. Hij vraagt zich altijd af hoe een boodschap een zo groot mogelijk publiek kan bereiken. Hij denkt mee over de persona’s en over de distributiekanalen. Door dat vóór het ontwikkelen van de film al te doen, is het resultaat maximaal.

Dani Rengers

Business Developer

De ondernemende Dani krijgt er een kick van om bedrijven te helpen groeien. En video is daar een perfect medium voor. Dani gelooft heilig in langdurige relaties. Die creëren win-win-scenario’s die na verloop van tijd steeds krachtiger worden.

Donna Swier

Projectmanagement & Planning

Een gedegen administratie en planning is belangrijk zeker in de videobranche. Donna zorgt voor de juiste randvoorwaarden. Daardoor kan iedereen zich focussen op zijn of haar expertise en worden de deadlines gehaald.

Waarom voor ons kiezen?

Sirius Vision neemt alleen met het allerbeste genoegen. Wij maken heldere en krachtige films met een duidelijke boodschap. Films die mensen in beweging krijgen omdat ze inspireren en motiveren. Video’s met een lach en soms met een traan. Video’s die blijven die kijkers in fans omtoveren.

Werkwijze: Hoe doen we dat?

Onze werkwijze is een beproefd stappenplan dat succes garandeert. Het begint natuurlijk allemaal met het eerste contact, dat natuurlijk vrijblijvend is. Maken we een goede eerste indruk en ga je akkoord met onze offerte, dan treedt dit plan in werking. Voor vrijwel al onze diensten verloopt dat als volgt.

Stap 1: Van concept en storyboard naar draaiboek

Een gedegen administratie en planning is belangrijk zeker in de videobranche. Donna zorgt voor de juiste randvoorwaarden. Daardoor kan iedereen zich focussen op zijn of haar expertise en worden de deadlines gehaald.

Stap 2: Draaien maar

Tijd voor de daadwerkelijke videoproductie. En dat betekent vroeg opstaan, want draaidagen zijn vaak lang. Alle voorbereidingen werpen nu hun vruchten af. Met ons team zijn wij op locatie aanwezig. De sfeer is enthousiast en opgewonden; er heerst gezonde stress. Na afloop alle opnamen goed opslaan en back-uppen voordat we kunnen uitblazen. Zo, het is gelukt, maar we zijn er nog lang niet!

Stap 3: Nabewerking van beeld en geluid

De echte magie gebeurt in de studio van de Motion Designer. Die zoekt de beste shots uit en zet ze in de juiste volgorde. Vervolgens bewerkt hij het beeld om de perfecte kleurbalans te krijgen. Ook kunnen special effects worden toegevoegd. Laten we het geluid niet vergeten, want dat moet bewerkt worden of er moeten geluidseffecten of muziek bij. Daarna is het tijd voor de uiteindelijke montage.

Stap 4: Oplevering en distributie

Jouw film is klaar. Ben je er helemaal tevreden mee, dan krijg je hem in de afgesproken varianten opgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan een versie van 30 seconden voor de awareness-fase of een variant van 90 seconden voor op jullie website. Eventueel helpen wij bij de distributie op social media-kanalen. Klaar om jullie doelgroep te overrompelen?

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons door hier te klikken of de knop hieronder.