fbpx

Onze projecten

Benieuwd naar de projecten die Sirius Vision eerder heeft gedaan? Bekijk hier voorbeelden van o.a. onze commercials en bedrijfsfilms.

Projecten van Sirius Vision

Je gaat natuurlijk niet zomaar in zee met een videomarketingbedrijf. Je wilt een verpletterende indruk maken en daarom neem je alleen met het beste genoegen. Da’s logisch. Om jou een goed idee te geven waar Sirius Vision toe in staat is, vind je op deze pagina voorbeelden van ons werk. In elke categorie zie je verschillende projecten die we voor bedrijven zoals het jouwe hebben afgerond. Ziet het er goed uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Online commercials

Indruk op je doelgroep maken: dat doe je met video. En dankzij de opkomst van internet is reclame nu ook voor de kleinere bedrijven bereikbaar. Met online commercials verhoog je de merkwaarde van je onderneming, maak je een professionele indruk en trek je nieuwe klanten aan.

Sirius Vision maakt online commercials die uniek, actueel of grappig zijn. Ze raken een gevoelige snaar bij jouw doelgroep en tillen jouw onderneming naar een hoger niveau. Bekijk hier de online commercials die we voor bedrijven hebben gemaakt. We weten zeker dat je hierdoor op ideeën voor jouw reclamespot komt!

Bedrijfsfilms

Met een bedrijfsfilm laat jij de corporate identity van jouw onderneming zien. Klanten en potentiële werknemers zien waar jouw bedrijf voor staat. Je straalt authenticiteit en transparantie uit en dat heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Sirius Vision maakt is gespecialiseerd in bedrijfsfilms. Wij komen graag langs om jullie in actie te zien en om samen een concept uit te denken. Wij laten jullie verhaal tot leven komen in een video die verrast, inspireert of ontroert. We gaan daarvoor grondig te werk en hebben een groot arsenaal aan materiaal, technieken en experts tot onze beschikking. Bekijk hier alvast de bedrijfsfilms die we voor andere ondernemingen hebben gemaakt.

Campagnefilms

Met een campagnefilm promoot je een product of een dienst. Vaak doe je dit in een gereduceerd tijdsbestek: de campagne. De actie kan bijvoorbeeld rondom een feestdag of vakantie zijn, inhaken op een evenement of seizoensgebonden zijn. Het feit dat een campagne maar voor even is, creëert een gevoel van schaarste die twijfelaars over de streep trekt.

Sirius Vision maakt campagnefilms die een probleem aanstippen en hiervoor de oplossing bieden. Met deze films, die zowel voor social media als voor tv geschikt zijn, spoor je jouw doelgroep aan tot actie. Graag horen wij jouw ideeën en kijken we samen hoe we jouw campagne tot een daverend succes kunnen maken. Eerdere opdrachtgevers boekten verbluffende resultaten.

Bloemendaal Consultancy

LVNL – De selectie

Social media video’s

Iedereen zit op de social media – dus ook jullie klanten en potentiële kopers! Het is voor jouw bedrijf dan ook logisch om op de sociale netwerken actief te zijn, mits je dat op de juiste manier en in de goede toon doet. Maar hoe dan ook, één regel lijkt voor alle social media hetzelfde te zijn: video scoort.

Instagram geeft video’s voorsprong, Facebook meldt een veel grotere engagement bij video-ads en op YouTube kun je niet anders dan social media video’s plaatsen. Wist je trouwens dat veel mensen direct naar YouTube gaan om informatie over onderwerpen te zoeken? Dit is jouw kans om je als expert te profileren en Sirius Vision helpt jou daarbij. Samen denken we een strategie uit en vervolgens maken we daar pakkende video’s bij.

Meer projecten? Bekijk onze blogs

Wij zijn visuele verhalenvertellers. Dit doen wij met veel passie en overtuiging.

Benieuwd naar onze verhalen en projecten? Check onze blogs.

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons door hier te klikken of de knop hieronder.