fbpx

Testalize.me – Zeker van je zaak(je) 

Een Soa oplopen zit in een klein hoekje. Maar geen stress! Met Testalize.me test je jezelf eenvoudig en betrouwbaar en volledig anoniem. Om dit toch wat beladen onderwerp aan de man (of vrouw) te brengen hebben wij in een korte video laten zien hoe gemakkelijk dit is. En test je positief dan wordt de behandeling gewoon voor je verzorgt.

Niet helemaal zeker van je zaak(je)?

Testen op Soa’s kan je zelf!

Voor Testalize.me hebben we meerdere video’s geproduceerd om te laten zien hoe makkelijk het is om te testen op Soa’s. We hebben hiervoor een commercial en een how-to-video gemaakt die stap voor stap laat zien hoe het werkt. Om de website van nog meer content te voorzien hebben we daarnaast prachtige foto’s genomen van de producten en ons model Lois. (waar kennen we haar ook alweer van?)

 

Kitesurfing
FitGun2

Maar hij was toch SOAaardig!

Weg met het taboe

In de campagne voor Testalize.me hebben we veel content gemaakt die luchtig en toegankelijk is. Een Soa oplopen zit nou eenmaal in een klein hoekje en dit kan de beste overkomen. De video’s stralen dit ook uit. Het testen is namelijk helemaal niet eng en al helemaal niet moeilijk. Bekijk hieronder maar eens de teaser of de how-to-video. En bij twijfel, gewoon testen.

Niet helemaal zeker van je zaak(je)? Ga naar www.testalize.me.

Other projects

Check it out

Video laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.