fbpx

Who we are

Wij zijn SIRIUS VISION Film Productions en wij zijn specialist op het gebied van het bedenken, maken en promoten van video.

Wij leven in een cinematische wereld. Alles wat we zien of dromen vertalen we naar het scherm. Dit is onze passie en deze passie delen we maar al te graag met onze klanten. Wij maken film voor grote en kleine merken, bureaus, overheden, het bedrijfsleven etc. Want achter ieder bedrijf schuilt een prachtig verhaal dat verteld moet worden. En verhalen vertellen doe je met video.

About SIRIUS VISION

Klein en groots tegelijk

Wij zijn verhalenvertellers, filmmakers. Doen we dit met een vast team? Ja en nee! Ja, om onze passie voor het vak en de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen. Nee, omdat ieder project vraagt om een andere aanpak en een unieke creatieve kijk. Met een klein team bewaken we onze passie, creativiteit en onze visie. Wij houden altijd in het achterhoofd waarom we doen wat we doen. Maar we hebben in de jaren ook een breed netwerk aan vakidioten opgebouwd. Strategen, copywriters, cameramensen, regisseurs, editors, we hebben ze allemaal.

Wij bedenken, maken, promoten!

Z

vakidioten

Z

filmmakers

Z

verhalenvertellers

Z

live time partner

Visie

Heldere en inspirerende films

Heldere en inspirerende films met een krachtig verhaal die mensen in beweging brengen. Dat is onze visie. Wij inspireren mensen met onze video’s en weten ze te raken. Soms met een lach en soms met een traan. Elke dag worden wij wakker om het net een beetje beter te doen en een plekje te veroveren bij de kijkers van onze en jullie video’s.

Missie

Onderscheidend karakter, duidelijke boodschap

SIRIUS VISION heeft als doel heldere en krachtige films te produceren met een onderscheidend karakter en een duidelijke boodschap. Door samen met jou naar boven te halen wat het doel van jullie bestaan is – waar jullie hart sneller van gaat kloppen – maken wij unieke films. Deze films weten emotie en betrokkenheid bij de kijker te realiseren. Door gezamenlijk het verhaal van idee tot oplevering te achterhalen, uit te schrijven, door te ontwikkelen en in perfectie uit te voeren zorgen we dat dit verhaal blijft hangen en het iets los maakt bij de kijker.

Missie

Onderscheidend karakter, duidelijke boodschap

SIRIUS VISION heeft als doel heldere en krachtige films te produceren met een onderscheidend karakter en een duidelijke boodschap. Door samen met jou naar boven te halen wat het doel van jullie bestaan is – waar jullie hart sneller van gaat kloppen – maken wij unieke films. Deze films weten emotie en betrokkenheid bij de kijker te realiseren. Door gezamenlijk het verhaal van idee tot oplevering te achterhalen, uit te schrijven, door te ontwikkelen en in perfectie uit te voeren zorgen we dat dit verhaal blijft hangen en het iets los maakt bij de kijker.

Our latest work

Check it out

video formats

Er zijn vele soorten video die voorzien in een bepaalde behoefte en in een bepaalde fase van de Customer Journey. 

our way of work

Van begin tot eind optimaal gefocust en betrokken. Samen maken we van ieder project een groot succes. Hoe we dit doen?

latest work

Benieuwd naar wat wij zoal maken? Bekijk dan snel onze laatste opdrachten. Wij kunnen niet wachten om jouw video hierbij te voegen.

Meer weten over ons?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.