fbpx

Online Commercial

Online commercials verhogen de merkwaarde van je onderneming. Wil je indruk op je doelgroep maken? Gebruik dan film of video. Dit krachtige medium is niet langer weggelegd voor multinationals met enorme reclamebudgetten. Dankzij platformen als YouTube en Instagram kan elk bedrijf zijn potentiële klanten bereiken. Bijkomend voordeel: je kunt alles meten en analyseren.

Voor het maximale effect moeten reclamespots uniek, ludiek, actueel of grappig zijn zodat ze gaan leven bij de doelgroep. Sirius Vision kan dat als geen ander.

Online commercials laten maken?

Goede online commercials weten jouw doelgroep te raken; ze roepen een zekere emotie op. Zo blijft de reclame hangen en wordt erover gesproken. Een succesvolle online commercial weet jouw doelgroep te inspireren, te overtuigen. Het zet niet alleen aan tot denken, maar ook tot actie.

Sirius Vision doet uitgebreid onderzoek naar jullie doelstellingen, doelgroep en propositie. Ook kijken we uitgebreid naar de customer journey oftewel de klantreis: in welke fase begint de kijker zich? Vervolgens maken we de video-content die jullie doelgroep in vervoering brengt.

Klaar om jullie ideeën in online commercials om te toveren? Bij Sirius Vision staat een wisselend dream team van professionals op het gebied van scriptontwikkeling, film en editing tot jouw beschikking. Waar nodig, zoeken we de acteurs en dressers erbij. Dankzij onze goede contacten in de filmindustrie kunnen we aan elke wens voldoen.

Z

storytelling

Z

merkbekendheid

Z

van idee naar film

Z

videomarketing

Video brengt jouw merk of product tot leven

Video is een enorm doeltreffend medium. Het spreekt meerdere zintuigen aan en roept daardoor emoties op. In een concurrerende, verzadigde markt als deze is dat een truc waarmee jij je kunt onderscheiden. Maar goed, je hoeft ons niet op ons woord te geloven. De cijfers en statistieken spreken voor zich.

Een prettige werkwijze

Bij het maken van online commercials kunnen we niet over één dag ijs gaan. Daarom kijken wij nauwkeurig naar de belevingswereld van jouw doelgroep. Hoe sluit jouw product of dienst daarbij aan en hoe kunnen we dat het meest sprekend in beeld brengen? Onze werkwijze geeft ons veel creatieve vrijheid, maar geeft jou tegelijkertijd inspraak. Regelmatig komen we bij elkaar. Zo werken we stap voor stap naar online commercials die scoren.

Bekijk onze online commercials

Check it out

Online commercials: veelgestelde vragen

Bedrijven die nadenken over het inzetten van online commercials, zitten vaak nog met vragen. Dat kunnen we goed begrijpen. Groot kans dat je in de FAQ hieronder één of meerdere van jouw vragen beantwoord ziet. En zo niet, dan zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden of een offerte uit te brengen.

Wat kosten online commercials?

Bedrijven die nadenken over het inzetten van online commercials, zitten vaak nog met vragen. Dat kunnen we goed begrijpen. Groot kans dat je in de FAQ hieronder één of meerdere van jouw vragen beantwoord ziet. En zo niet, dan zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden of een offerte uit te brengen.

Hoelang mogen online commercials duren?

Het platform waarop de commercial te zien is, bepaalt de maximale tijdsduur. Voor social media is 20 à 30 seconden de regel. Op je eigen website mag de commercial best wat langer duren. Je hebt dan al de aandacht van je doelgroep, dus de kijkbereidheid is groter. De lengte kan dan richting de 90 seconden gaan.

Hoe bedenken jullie online commercials?

We kijken eerst goed naar de doelstelling en de doelgroep. Daarna gaan we samen het concept uitwerken dat we verwerken in een treatment, een script en een callsheet. Bij grote producties vullen we dit aan met bijvoorbeeld een compleet shotlist en storyboard.

Hoelang duurt het om een online commercial te maken?

Een online commercial kan vrij snel worden ontwikkeld. Ook speelt daarbij mee hoe snel jij als klant kan schakelen. Werken we als gesmeerde machine samen, dan kunnen we van eerste contact tot uiteindelijke oplevering in twee weken al klaar zijn. Maar let wel: wij gaan altijd voor kwaliteit. We willen daarom realistisch blijven met de planning.

Wat is het doel van een online commercial?

Online commercials kunnen verschillende doelen hebben. Welke voor jouw reclamevideo geldt, hangt af van de fase waarin de doelgroep zich bevindt. Vroeg in de klantreis wil je wellicht alleen naamsbekendheid creëren of de nieuwsgierigheid prikkelen. Wat verderop in de customer journey wil je een sterk verlangen opwekken dat aanzet tot actie. Die actie kan een aankoop zijn maar ook het solliciteren op een openstaande functie.

Commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons door hier te klikken of de knop hieronder.