fbpx

Contact

Neem contact op met Sirius Vision. Gevestigd in Badhoevedorp, actief in heel Nederland. Vraag hier een gratis vrijblijvende offerte aan! 

Locatie van Sirius vision

Een aantrekkelijke bedrijfsfilm of een virale social media-video laten maken? Een campagnefilm inzetten die écht resultaat creëert? Het begint allemaal met een eerste stap: contact met ons opnemen. Als mede-ondernemers spreken wij jouw taal. We vinden het fantastisch om jouw business te leren kennen en ideeën te brainstormen. Graag maken we kennis om te zien hoe wij je kunnen helpen.

Sirius Vision is een videomarketing bedrijf dat is opgericht door Jordi de Man. Na ervaring te hebben opgedaan als accountmanager in verschillende sectoren, rolde hij de wereld van videomarketing in. Bij andere bureaus deed hij ervaring op met webinars en bedrijfsfilms, om uiteindelijk in 2021 Sirius Vision te bundelen. Met een wisselend team van experts op het gebied van scriptontwikkeling, film en editing produceert Jordi video’s die impact maken. Lees hier meer over ons.

Locatie Sirius VisionLocatie Sirius Vision

Contactgegevens:

E-mail: info@siriusvision.nl

Telefoon: +316 230 88 936

Bezoekadres Amsterdam:

Prins Mauritslaan 13-27

1171 LP te Badhoevedorp

 

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Ontvang nu direct een vrijblijvende offerte. Vertel ons wat meer over je bedrijf en je wensen, dan komen we met een passende offerte bij je terug. 

Of bel 06 – 230 88936