fbpx

Waalhaven Group – Werken in de haven 

De Waalhaven Group is een echt familiebedrijf. Er wordt met veel passie en plezier gewerkt in deze prachtige en bijzondere omgeving. Toch is het lastig om aan personeel te komen. De markt is nu eenmaal schaars. Om dit te bevorderen hebben wij enkele video’s geproduceerd waarbij we de focus hebben gelegd op echte verhalen van trotse medewerkers.

 

Werken in de haven

Een geweldige plek om te werken aan je toekomst

Het doel van de video is om te laten zien hoe leuk en interessant het is om te werken in de haven en dan met name voor de Waalhaven Group. Op authentieke wijze hebben we 7 medewerkers gevraagd hun verhaal te doen. Passie, uitdaging en diversiteit waren enkele begrippen die hierin naar voren kwamen. In combinatie met de prachtige beelden die we zowel in Rotterdam als in Born hebben vastgelegd doet ons bijna zelf besluiten om van carrière te switchen. 

 

Waalhaven Group
Waalhaven Group
Waalhaven
Waalhaven
Waalhaven Group
Waalhaven Group

One big family

Terminals en depots in regio Rotterdam en Limburg

De Waalhaven Group zit op meerdere locaties in de regio Rotterdam en Limburg. We hebben er daarom voor gekozen om niet één, niet twee, maar drie video’s te ontwikkelen. De eerste video is gericht op de Waalhaven Group in zijn totaal. De andere twee video’s zijn gericht op de twee verschillende regio’s. Deze kortere varianten lenen zich dan ook uitstekend om via een social media campagne in te zetten.

Other projects

Check it out

Video laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.